Si funksionon?

business people collaborate together office double exposure effects business people join puzzle pieces office concept 128361270

DCPOLL është pjesë e Data Centrum Research Institute

Një sondazh në internet është një studim në të cilin pjesëmarrësit komunikojnë përgjigjet nëpërmjet internetit,

në mënyrë tipike duke plotësuar një pyetësor në një faqe web.

Sondazhet në internet mund t'i lejojnë secilit të marrë pjesë, ose ato mund të kufizohen në një kampion të hartuar nga një panel më i madh.

Për të qenë pjesë e komunitetit tonë bashkohuni me ne dhe behuni anëtar

Data Centrum Research Institute.

Duke u rregjistruar në panel tonë ju fitoni 100 pikët e para dhe për çdo person tjetër që sillni ju do të fitoni edhe 50 pikë të tjera.

Pyetja e ditës do të vlerësohet me 10-20 pikë dhe në varësi të anketave që do të plotësohen ju do të përfitoni sa më shumë pikë.

Vlerësimi I pikëve për anketë do të jetë në bazë të tipologjisë, gjatësisë, numri I pyetjeve, etj.

Sa më shumë anketa që do të plotësoni, aq më shumë pikë/dhurata/ do të fitoni.

 

Si mund t'ju ndihmoj?

Na kontaktoni


Loading
Mesazhi juaj u dërgua. Faleminderit!