Shpërblime & Dhurata

Rimbushje Telefonike
Rimbushje Telefonike

Ju mund të mbuloni shpenzimet tuaja telefonike duke plotësuar anketat tona.

Vetëm pak minuta, ju japin mundësinë të fitoni pikët që ju duhen për të rimbushur ose paguar faturën tuaj mujore të celularit.

Kupona për Blerje
Kupona për Blerje

Përveç kontributit tuaj për studimet e tregut ju keni mundësinë të fitoni dhe ulje në dyqanet Fashion.

Plotësoni sa më shumë pyetësorë dhe konvertoni pikët si ulje në blerjet tuaja.

Mbështesni një Kauzë
Mbështesni një Kauzë

Qoftë dhe një monedhë bën ndryshim.

Dhënia e një donacioni për shtresat në nevojë është një nga mënyrat më të mira për të përmirësuar jetën e dikujt.

Ju mund të zgjidhni që pikët e fituara ti konvertoni në funksion të mbështetjes së një kauze.

Si mund t'ju ndihmoj?

Na kontaktoni


Loading
Mesazhi juaj u dërgua. Faleminderit!